2109915178 Λιδωρικίου 35, Άγιος Δημήτριος info@ramoscello.gr
hero image

Ανοιγόμενες Ντουλάπες 
Ramoscello - Λευθεριώτης Σωτήριος - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Συρταριέρες
- Έπιπλα Μπάνιου - Ειδικές Κατασκευές - Τραπεζαρίες - Έπιπλα Γραφείου - Άγιος Δημήτριος Αττική

 

Η επιχείρηση RAMOSCELLO του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ είναι μια εταιρεία με έδρα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής που εξειδικεύεται στην κατασκευή ανοιγόμενων ντουλαπών με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία προσφέρει κατασκευαστικές προτάσεις για ντουλάπες μελαμίνης, βακελίτη, ακρυλικό και λάκα, οι οποίες είναι ειδικά προσαρμοσμένες για τον χώρο σας.

Στην RAMOSCELLO, κατανοούμε ότι οι ντουλάπες αποτελούν σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Για αυτόν τον λόγο, παρέχουμε σχεδιαστικές προτάσεις που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Συνεργαζόμαστε με επώνυμους προμηθευτές και χρησιμοποιούμε μηχανισμούς υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την αντοχή, την αξιοπιστία και την αισθητική των προϊόντων μας.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή ντουλαπών για κάθε δωμάτιο, όπως κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, κουζίνες, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους. Είτε πρόκειται για μια μικρή ντουλάπα που πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε διαθέσιμο χώρο, είτε για μια μεγάλη προσαρμοσμένη ντουλάπα που θα ενσωματώσει τις ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.