2109915178 Λιδωρικίου 35, Άγιος Δημήτριος info@ramoscello.gr
hero image

Κλασικά Έπιπλα Κουζίνας
Ramoscello - Λευθεριώτης Σωτήριος - Ξυλουργικές Εργασίες - Ντουλάπες - Συρταριέρες
- Έπιπλα Μπάνιου - Ειδικές Κατασκευές - Τραπεζαρίες - Έπιπλα Γραφείου - Άγιος Δημήτριος Αττική

 

Καλωσορίσατε στην επιχείρηση RAMOSCELLO του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, της κατασκευαστικής εταιρείας που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Είμαστε ειδικευμένοι στην κατασκευή κλασικών επίπλων κουζίνας, προσφέροντας κατασκευαστικές προτάσεις ημιμασίφ και μασίφ.

Στην RAMOSCELLO, κατανοούμε ότι η κουζίνα είναι ένας χώρος που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική. Γι' αυτό το λόγο, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και δημιουργούμε κουζίνες που είναι κατασκευασμένες και προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον χώρο σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το στυλ του χώρου σας, η ομάδα μας είναι εδώ για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια κουζίνα που θα προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Οι κατασκευαστικές προτάσεις μας περιλαμβάνουν ημιμασίφ και μασίφ κατασκευή, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και επώνυμα προϊόντα. Κάθε κουζίνα που κατασκευάζουμε είναι αποτέλεσμα του μεράκιου μας για την υψηλή ποιότητα και την αισθητική εκτέλεση. Συνδυάζουμε το κλασικό στυλ με σύγχρονες προσεγγίσεις, δημιουργώντας έναν χώρο που είναι λειτουργικός, όμορφος και διαχρονικός.