2109915178 Λιδωρικίου 35, Άγιος Δημήτριος info@ramoscello.gr
hero image

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας
Ramoscello - Λευθεριώτης Σωτήριος - Ξυλουργικές Εργασίες - Ντουλάπες - Συρταριέρες
- Έπιπλα Μπάνιου - Ειδικές Κατασκευές - Τραπεζαρίες - Έπιπλα Γραφείου - Άγιος Δημήτριος Αττική

 

Καλώς ήρθατε στην επιχείρηση RAMOSCELLO του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ!

Εμείς είμαστε μια εταιρεία με έδρα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και εξειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας μοντέρνων σχεδίων με χρήση διάφορων κατασκευαστικών υλικών. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε πραγματικά εξατομικευμένες λύσεις κουζίνας που θα προσαρμόζονται απόλυτα στον χώρο σας, με έμφαση στη λειτουργικότητα και το στυλ.

Στη RAMOSCELLO, είμαστε εξειδικευμένοι στη χρήση ποιοτικών υλικών και στην εφαρμογή επώνυμων προϊόντων και μηχανισμών, προσφέροντας έτσι επιπλέον αξία και αντοχή στα κατασκευαστικά μας έργα. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε υλικά όπως μελαμίνη, βακελίτη, ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ ξύλο, προσφέροντας έτσι μια ευρεία γκάμα επιλογών στους πελάτες μας.

Η προσέγγισή μας βασίζεται στην προσωπική επαφή και τη συνεργασία με εσάς. Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες και αισθητικές προτιμήσεις, γι' αυτό σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα έπιπλα σας με προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές μας θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη λύση κουζίνας που θα ικανοποιεί τις προσδοκίες σας.