2109915178 Λιδωρικίου 35, Άγιος Δημήτριος info@ramoscello.gr
hero image

Συρταριέρες
Ramoscello - Λευθεριώτης Σωτήριος - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες
- Έπιπλα Μπάνιου - Ειδικές Κατασκευές - Τραπεζαρίες - Έπιπλα Γραφείου - Άγιος Δημήτριος Αττική

 

Η επιχείρηση RAMOSCELLO, υπό τη διεύθυνση του Λευθεριώτη Σωτηρίου, είναι μία εταιρεία με έδρα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής που ασχολείται με την κατασκευή συρταριερών. Ο σκοπός της επιχείρησης μας είναι να προσφέρουμε κατασκευασμένες και προσαρμοσμένες συρταριέρες που ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας, παρέχοντας σχεδιαστικές προτάσεις υψηλής ποιότητας.

Στη RAMOSCELLO, κατανοούμε τη σημασία του κατάλληλου επίπλου για την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου σας. Επενδύουμε στην εξειδίκευση του προσωπικού μας και στη χρήση επώνυμων προϊόντων και μηχανισμών για να δημιουργήσουμε κομψές και λειτουργικές συρταριέρες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Οι συρταριέρες μας σχεδιάζονται με προσοχή στη λεπτομέρεια και την προσαρμογή στον χώρο σας. Είμαστε ειδικοί στο να αξιοποιούμε τον χώρο σας με έξυπνους τρόπους, προσφέροντας πρακτικές λύσεις αποθήκευσης χωρίς να θυσιάζουμε το στυλ και την αισθητική.
Στην RAMOSCELLO, κατανοούμε ότι η επιλογή των σωστών υλικών και μηχανισμών είναι κρίσιμη για την ποιότητα και την αντοχή των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα υλικά και μηχανισμούς που είναι γνωστά για την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Έτσι, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και τη μακροχρόνια αντοχή των συρταριερών μας.