2109915178 Λιδωρικίου 35, Άγιος Δημήτριος info@ramoscello.gr

Ramoscello
Λευθεριώτης Σωτήριος - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Συρταριέρες
- Έπιπλα Μπάνιου - Ειδικές Κατασκευές - Τραπεζαρίες - Έπιπλα Γραφείου - Άγιος Δημήτριος Αττική

Η επιχείρηση RAMOSCELLO του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ με έδρα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής ασχολείται με την κατασκευή επίπλων κουζίνας μοντέρνων και κλασικών, ανοιγόμενων ντουλαπών, συρόμενων ντουλαπών, συρταριερών, επίπλων μπάνιου, ειδικών κατασκευών, επίπλων τραπεζαρίας και επίπλων γραφείου. Η εταιρεία προσφέρει κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη, ακρυλικού, λάκας, τζαμιού, ημιμασίφ και μασίφ, ενώ τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας.
Στην RAMOSCELLO, κατανοούμε ότι η κουζίνα αποτελεί το κέντρο του σπιτιού σας και είναι ένας χώρος όπου η λειτουργικότητα συναντά τον αισθητικό σχεδιασμό. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή μοντέρνων και κλασικών κουζινών που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και θα αναδεικνύουν τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε προτιμάτε τον μοντέρνο, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό είτε τον κλασικό, παραδοσιακό χαρακτήρα, έχουμε την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε την ιδανική κουζίνα για εσάς.

 

Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Στην RAMOSCELLO, κατανοούμε ότι η κουζίνα είναι ένας χώρος που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική.

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Στη RAMOSCELLO, είμαστε εξειδικευμένοι στη χρήση ποιοτικών υλικών και στην εφαρμογή επώνυμων προϊόντων και μηχανισμών, προσφέροντας έτσι επιπλέον αξία και αντοχή στα κατασκευαστικά μας έργα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλασικά Έπιπλα Κουζίνας

Κλασικά Έπιπλα Κουζίνας

Είμαστε ειδικευμένοι στην κατασκευή κλασικών επίπλων κουζίνας, προσφέροντας κατασκευαστικές προτάσεις ημιμασίφ και μασίφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανοιγόμενες Ντουλάπες

Ανοιγόμενες Ντουλάπες

Στην RAMOSCELLO, κατανοούμε ότι οι ντουλάπες αποτελούν σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συρόμενες Ντουλάπες

Συρόμενες Ντουλάπες

Στην RAMOSCELLO, κατασκευάζουμε ντουλάπες υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς, για να εξασφαλίσουμε μια ανθεκτική και λειτουργική λύση για τον χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συρταριέρες

Συρταριέρες

Επενδύουμε στην εξειδίκευση του προσωπικού μας και στη χρήση επώνυμων προϊόντων και μηχανισμών για να δημιουργήσουμε κομψές και λειτουργικές συρταριέρες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έπιπλα Μπάνιου

Έπιπλα Μπάνιου

Με μεράκι, προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό προς τις ανάγκες των πελατών, η RAMOSCELLO προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές

Η εταιρία μας δημιουργεί μοναδικά έπιπλα που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον χώρο σας, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά κατασκευής όπως μελαμίνη, βακελίτη, ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικές Κατασκευές Επίπλων Τραπεζαρίας

Ειδικές Κατασκευές Επίπλων Τραπεζαρίας

Στην RAMOSCELLO, κατανοούμε ότι η τραπεζαρία είναι ένας σημαντικός χώρος όπου μοιράζεστε γεύματα και στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικές Κατασκευές Επίπλων Γραφείου

Ειδικές Κατασκευές Επίπλων Γραφείου

Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, η RAMOSCELLO παρέχει κατασκευές επίπλων γραφείου που προσαρμόζονται απόλυτα στον χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ