2109915178 Λιδωρικίου 35, Άγιος Δημήτριος info@ramoscello.gr
hero image

Ramoscello
Λευθεριώτης Σωτήριος - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Συρταριέρες
- Έπιπλα Μπάνιου - Ειδικές Κατασκευές - Τραπεζαρίες - Έπιπλα Γραφείου - Άγιος Δημήτριος Αττική

 

Η επιχείρηση RAMOSCELLO του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ με έδρα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής ασχολείται με την κατασκευή επίπλων κουζίνας μοντέρνων και κλασικών, ανοιγόμενων ντουλαπών, συρόμενων ντουλαπών, συρταριερών, επίπλων μπάνιου, ειδικών κατασκευών, επίπλων τραπεζαρίας και επίπλων γραφείου. Η εταιρεία προσφέρει κατασκευαστικές προτάσεις μελαμίνης, βακελίτη, ακρυλικού, λάκας, τζαμιού, ημιμασίφ και μασίφ, ενώ τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα για τον χώρο σας.

Στην RAMOSCELLO, κατανοούμε ότι η κουζίνα αποτελεί το κέντρο του σπιτιού σας και είναι ένας χώρος όπου η λειτουργικότητα συναντά τον αισθητικό σχεδιασμό. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή μοντέρνων και κλασικών κουζινών που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και θα αναδεικνύουν τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε προτιμάτε τον μοντέρνο, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό είτε τον κλασικό, παραδοσιακό χαρακτήρα, έχουμε την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε την ιδανική κουζίνα για εσάς.

Οι ανοιγόμενες ντουλάπες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση και την οργάνωση των αντικειμένων σας, ενώ οι συρόμενες ντουλάπες προσφέρουν μια λειτουργική και ευέλικτη λύση για χώρους με περιορισμένη διαθέσιμη επιφάνεια. Επιπλέον, οι συρταριέρες μας σας παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε μικροαντικείμενα και συμβάλλουν στην οργάνωση του χώρου εργασίας σας.

Εάν αναζητάτε επίπλωση μπάνιου που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και τον αισθητικό σχεδιασμό, η RAMOSCELLO είναι εδώ για εσάς. Δημιουργούμε προσαρμοσμένα έπιπλα μπάνιου που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σας σε έναν χώρο χαλάρωσης και ομορφιάς. Είτε προτιμάτε τον μοντέρνο, minimal σχεδιασμό είτε τον κλασικό, πολυτελή στιλ, μπορούμε να δημιουργήσουμε το μπάνιο των ονείρων σας.