2109915178 Λιδωρικίου 35, Άγιος Δημήτριος info@ramoscello.gr
hero image

Έπιπλα Μπάνιου
Ramoscello - Λευθεριώτης Σωτήριος - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες
- Συρταριέρες - Ειδικές Κατασκευές - Τραπεζαρίες - Έπιπλα Γραφείου - Άγιος Δημήτριος Αττική

 

Η επιχείρηση RAMOSCELLO του Λευθεριώτη Σωτηρίου με έδρα τον Άγιο Δημήτριο Αττικής ασχολείται με την κατασκευή επίπλων μπάνιου, τα οποία είναι κατασκευασμένα και προσαρμοσμένα αποκλειστικά για τον χώρο σας. Με μεράκι, προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό προς τις ανάγκες των πελατών, η RAMOSCELLO προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού.

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μπάνια που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και αισθητικά ελκυστικά. Μέσω της εμπειρίας μας στον χώρο, σας προσφέρουμε σχεδιαστικές προτάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Καθώς κατασκευάζουμε τα έπιπλα μπάνιου μας, έχουμε πάντα υπόψη μας τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την ανθεκτικότητα.

Η RAMOSCELLO χρησιμοποιεί μόνο επώνυμα προϊόντα και μηχανισμούς, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές, προσφέροντας έπιπλα μπάνιου που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους, την πρακτικότητά τους και την μακροχρόνια αντοχή τους.