2109915178 Λιδωρικίου 35, Άγιος Δημήτριος info@ramoscello.gr
hero image

Ειδικές Κατασκευές Επίπλων Γραφείου 
Ramoscello - Λευθεριώτης Σωτήριος - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες
- Συρταριέρες - Έπιπλα Μπάνιου - Τραπεζαρίες - Έπιπλα Τραπεζαρίας - Άγιος Δημήτριος Αττική

 

Η επιχείρηση RAMOSCELLO του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ είναι μία εξειδικευμένη επιχείρηση με έδρα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, που ασχολείται με τις ειδικές κατασκευές επίπλων γραφείου. Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, η RAMOSCELLO παρέχει κατασκευές επίπλων γραφείου που προσαρμόζονται απόλυτα στον χώρο σας.

Η επιχείρηση προτείνει μια ποικιλία κατασκευαστικών υλικών για να καλύψει τις ανάγκες και τα γούστα των πελατών της. Ανάμεσα σε αυτά τα υλικά περιλαμβάνονται η μελαμίνη, ο βακελίτης, το ακρυλικό, η λάκα, το τζάμι, το ημιμασίφ και το μασίφ. Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, η RAMOSCELLO εξασφαλίζει ότι οι κατασκευές θα είναι υψηλής ποιότητας και θα προσαρμόζονται απόλυτα στον χώρο σας.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της RAMOSCELLO είναι η ικανότητά της να παρέχει προσαρμοσμένες κατασκευές επίπλων γραφείου. Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρηση λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, δημιουργώντας κατασκευές που θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στον χώρο σας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις, τα σχέδια, τα χρώματα και τις λειτουργίες που σας εξυπηρετούν καλύτερα.