2109915178 Λιδωρικίου 35, Άγιος Δημήτριος info@ramoscello.gr
hero image

Ειδικές Κατασκευές Επίπλων Τραπεζαρίας 
Ramoscello - Λευθεριώτης Σωτήριος - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες
- Συρταριέρες - Έπιπλα Μπάνιου - Τραπεζαρίες - Έπιπλα Γραφείου - Άγιος Δημήτριος Αττική

 

Καλωσορίσατε στην επιχείρηση RAMOSCELLO του ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, μια εταιρεία που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και ειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές επίπλων τραπεζαρίας. Αναζητάτε μοναδικές και προσαρμοσμένες λύσεις για τον χώρο σας; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Στην RAMOSCELLO, κατανοούμε ότι η τραπεζαρία είναι ένας σημαντικός χώρος όπου μοιράζεστε γεύματα και στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Γι' αυτό το λόγο, προσφέρουμε ειδικές κατασκευές επίπλων τραπεζαρίας που είναι κατασκευασμένες και προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον χώρο σας.

Η εμπειρία μας στον χώρο των επίπλων μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε μια ποικιλία κατασκευαστικών υλικών για να επιλέξετε από ανάλογα με τα προσωπικά σας γούστα και τον προορισμό των επίπλων. Ορισμένες από τις κατασκευαστικές προτάσεις μας περιλαμβάνουν μελαμίνη, βακελίτη, ακρυλικό, λάκα, τζάμι, ημιμασίφ και μασίφ υλικά.

Καθώς προσαρμόζουμε τις κατασκευές μας στις ανάγκες σας, θα λάβουμε υπόψη τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας. Κατανοούμε ότι η οικονομική πτυχή είναι σημαντική, γι' αυτό προτείνουμε λύσεις που προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και την αισθητική.